Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Mi történik a megrendelésem elküldése után?

A megrendelés elküldésekor a termékek levonódnak a raktárkészletről, így rögtön félre lesz téve az aktuálisan megrendelő Ügyfélnek. A megrendelés feldolgozásának megkezdésekor egy "Visszaigazolva" emailben jelezzük, hogy elkezdődött a művelet. Amint a futárnak átadjuk a csomagot, egy újabb emailt küld a rendszer, amiben a feladás tényét megerősítjük. Ettől kezdve a megrendeléskor választott szállító fog jelezni email, sms vagy telefonhívás formájában, hogy mikor vehető át a csomag.

Mi történik, ha Megrendeltem az árut, de meggondoltam magam?

Alap esetben semmi probléma nem történik, mivel mint minden Webáruház, így mi is biztosítjuk a költségmentes 14 napos elállási jogot az átvett vagy még el nem küldött termékek esetében. Ez higéniai okok miatt csak a bontatlan termékekre vonatkozik.

Azonban, az elállási jogával csak akkor él jogszerűen a Megrendelő, ha minket írásban (email, postai levél) tájékoztat az elállási szándékáról a mgerendelést követő 14 naptári napon belül. (További részletek az ÁSZF-ben olvashatók)

Viszont, ha nem jelzi nekünk az ügyfél az elállási szándékot és a csomagot elküldtük, de nem veszi át, úgy sajnos az ÁSZF megsértése miatt, további bonyodalmak és költségek merülnek fel. (További részletek az ÁSZF-ben olvashatók)